Vass Csaba horgász blogja

Halat fogni akkor lehet, amikor eszik, nem amikor ráérsz...

Utolsó kommentek

Ha szeretnél értesülni az újabb írásokról, like-old a Facebook-os oldalamat:

A blogon megjelenő tartalmak (szövegek, képek és videók) a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogvédelem alatt álló szellemi terméknek minősülnek. Egészben vagy részben történő felhasználásukhoz a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Elindult a Fishing Time Magazin

2012.11.12. 09:32 vasscs

Komoly szervezési, tervezési, és programozási munka után él a weboldal, bízok benne, hogy mindenki talál kedvére valót. Igyekeztünk abszolút egyedi megjelenést, és profi informatikai hátteret biztosítani, azt hiszem talán sikerült is. Az írások feltöltése folyamatos, így hétről hétre újabb hasznos írásokat, tanácsokat találhattok, legyen az pergetés (akár multi), finomszerelék, bojli, feeder, legyezés stb.

ft m.jpg

fishingtime.hu

Sok minden van, ami másutt nincs, mint például vízállás, időjárás, blogketrec, és rengeteg hiteles, ismert, és jó horgász, valamint hamarosan tacklebox stb.

Blogokra visszatérve, számos blogger hozzájárult, hogy oldalunkon megjelenjenek bejegyzéseik, ellenben nem mindenkit sikerült utolérni, így ha te épp utóbbiak között vagy, és érdekel az oldalon való megjelenés, akkor a fishingtimemagazin@gmail.com -on elérsz minket. 

Fontos: az oldal ingyenes, és az is marad, nem vagyunk márkák, forgalmazók felé elkötelezve, tehát nincs kizárólagosság, és sosem lesz. Ez egy független online magazin hatalmas lendülettel, és adatbázissal.

Vass Csaba

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek nyomj egy lájkot:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fishingtime.blog.hu/api/trackback/id/tr124902874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása